-

 

Vad tycker ni?

Okej, jag funderar på att slå ihop denna blogg med min nya. Jag vet inte om jag orkar driva två stycken bloggar. Då skulle det bara vara en blogg, där jag lägger ut lite allt möjligt, men också teckningar. Skulle det vara bättre? För som ni märker nu så uppdaterar jag ju knappt aldrig, eftersom jag inte ritar så mycket. Såklart kommer det bli bättre, men jag har lite annat att tänka på just nu.
 
Vad tycker ni? Snälla, alla som kan, kommentera. Vill höra vad ni tycker.

Polen.

Åker till Polen imorgon och kommer hem på lördag eller söndag. Ingen uppdatering under den tiden alltså, inte för att jag har bloggat så värst mycket de senaste dagarna.. Tar med mig en liten skissbok iallafall, så kanske har lite material att uppdatera med när jag kommer hem ♥

Twiggy.

 

Aly Antorcha.

min största inspirationskälla.


länk

Jag vet att jag gjort inlägg om detta tidigare men jag måste länka min we♥it igen. Här finns alla teckningar jag inspireras av. Konsten är helt otrolig, blir alltid inspirerad såfort jag går in här. Ni får ju gärna följa mig också om ni vill.

Förresten; Funderar på att göra en egen sida för min blogg på facebook. Någon som skulle gilla den?

nytt.

 Igår var jag på Kreatima och fick med mig lite nytt hem. Tex ett lagom litet skissblock, Promarkers, en tygpåse samt textilfärg! Ska göra mig en egen tygpåse, ni får se resultatet sen.

RSS 2.0